L'FP es dóna a conèixer

Fins al maig, diversos instituts acolliran les jornades tècniques de Formació Professional

Redacció
18 d'abril del 2012
Una de les xerrades que es van realitzar en l'edició de l'any passat.
Una de les xerrades que es van realitzar en l'edició de l'any passat.
Una de les xerrades que es van realitzar en l'edició de l'any passat.

Com cada any el PIFP de Terrassa (Projecte d'integració de l'FP) organitza les jornades tècniques de l'FP. Aquestes jornades varen néixer ja fa 6 anys a l'Institut Nicolau Copèrnic amb l'objectiu d'apropar empreses i alumnes en un espai on compartir experiències, coneixement i valor que les empreses tenen i que són aspectes que no es poden estudiar en una escola.

Aquest projecte, ha anat creixent any rere any i en la convocatòria actual ja agrupa als centres Institut Terrassa, IES Santa Eulàlia, IES Nicolau Copèrnic, IES Ciutat Badia i IES Ausiàs March, els quals organitzen diverses ponències per tal que els alumnes coneguin la diversitat de cursos de formació professional al seu abast.
 
L'objectiu és fer arribar coneixement i valor afegit directament de les empreses fins a l'aula d'aspectes que normalment l'alumne no estudiarà a l'escola. Aquest any les jornades van iniciar-se el dia 16 d'abril a l'IES Terrassa i acabaran el dissabte 12 de maig amb la presentació de la nova versió del "S.O. Ubuntu 12.04" al Nicolau Copèrnic, esdeveniment multitudinari on s'espera que vingui gent d'arreu del territori ja que les presentacions de les versions només es fan dos cops l'any.