Mulla't i corre per l'esclerosi

L'Associació Mitja Marató organitza el dia 29 una cursa solidària al Circuit de Catalunya

Redacció
16 d'abril del 2012
El 29 d'abril de 2012 el Circuit de Catalunya acull una nova edició de la cursa solidària "Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple" organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament de Montmeló, i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d'Atletisme i el diari Sport.

Des de l'any 2001 el Circuit de Catalunya és l'escenari d'una de les curses més solidàries, "Mulla't i Corre" per l'esclerosi múltiple, que té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a aquesta malaltia. A més d'aquesta cursa popular d'atletisme, en aquesta ocasió també tindrà lloc la 19a edició del Campionat de Catalunya absolut i Campionat de Catalunya de Veterans. Un dels padrins de la cursa solidària serà Carles Castillejo, campió d'Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros i que serà un dels atletes presents als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Inscripcions fins al mateix dia de la cursa

La competició consta de diferents proves. A les 10 del matí, cursa atlètica de 10 quilòmetres. Campionat de Catalunya absolut i de Veterans; a les 11 del matí: cursa atlètica popular i familiar de 5 quilòmetres. A les 11.45 hores: cursa d'una milla atlètica per a adults; i a les 12 hores: milla atlètica infantil.

Les persones interessades en inscriure's a les curses ho poden fer a www.mitjaterrassa.com fins a les 19 hores del dimecres 25 d'abril. El mateix dia de la cursa es podran fer més inscripcions al mateix Circuit. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

El dia 29 també serà un dia familiar. Durant el matí hi haurà un espai lúdic que constarà de globus aerostàtics, rocòdrom, zona d'inflables, karting i zona de minibàsquet, entre d'altres.