Un ciclista terrassenc fitxa per un equip iranià gràcies a Facebook

Oscar Pujol, de 28 anys i professional des del 2008, s'incorpora a l'Azad University Cross Team després de la intermediació del corredor malaisià Ng Yong Li

Redacció
13 d'abril del 2012
Oscar Pujol correrà a l'Àsia
Oscar Pujol correrà a l'Àsia | La Torre


Oscar Pujol correrà a l'Àsia Foto: La TorreOscar Pujol correrà a l'Àsia Foto: La Torre

El poder de les xarxes socials també té repercussions en l'àmbit laboral. Ho pot certificar el ciclista terrassenc Oscar Pujol, que gràcies a Facebook ha fitxat per l'equip iranià Azad University Cross Team. Unes gestions a través de l'eina digital fetes pel seu company Ng Yong Li, al qual va conèixer durant el Tour de Langkawi (Malàisia), han posat fi a l'atur del corredor.

Pujol, nascut a Terrassa el 1983, s'ha format a Valladolid, on la seva família s'hi va instal·lar quan tenia onze anys. Va debutar com a professional el 2008 al Burgos Monumental i també ha defensat els colors del Cervélo (2009-2010) i l'Omega Pharma Lotto (2011). No ha aconseguit cap victòria com a ciclista professional i la seva participació més destacada es va produir en la Volta a Espanya del 2010, en què va assolir el 66è lloc.

L'escalador, que somia amb aconseguir un bon contracte a Europa el 2013, ja té un full de ruta dissenyat: el Tour d'Azerbaidjan i curses a Indonèsia i a la Xina.