Nou pas digital de Mines d'Aigües

L'oficina d'Internet informa de gestions i tràmits a través del mòbil i del correu electrònic

per La torre del Palau, 10 d'abril de 2012 a les 19:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aigües de Terrassa ofereix un nou servei que aprofundeix en la seva aposta digital: enviar als seus clients, bé a la seva adreça de correu electrònic, bé al seu telèfon mòbil, aquells avisos o informació important en la qual el temps de rebuda és clau, com per exemple avisos de possibles fuites, excessos de consum, avaries del comptador, etc...

Per poder activar aquest servei, només cal omplir el formulari "rebre avisos per EMAIL i/o SMS", que hi ha a l'apartat de gestions i tràmits, de l'espai "La seva oficina a Internet" de la web corporativa www.aiguesdeterrassa.net. Aquest nou servei complementa tots els altres tràmits i gestions que es poden fer des de casa.


D'altra banda, entre totes les gestions i tràmits que ja es poden a la pàgina web, hi ha la possibilitat de demanar la factura del subministrament per internet, la e-fra. El passat exercici 2011 es enviar 18.653 factures per aquest mitjà a 4.557 clients, un 28% més respecte el 2010.

 

Participació