La Torre, dilluns 16 a tots els quioscos de la comarca

El diari es fa ressó de la disminució espectacular del nombre d'oficines bancàries en els darrers anys

per La Torre, 15 d'abril de 2012 a les 20:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Dilluns 16 d'abril surt a la venda el número 14 de l'edició en paper de La Torre. El diari oferirà un ampli ventall de notícies pròpies, entre les que destaquen amplis reportatges sobre la disminució del nombre d'oficines bancàries a Terrassa, parla amb els desnonats acampats davant de la seu d'Unnim i entrevista a Rachid Alí


També es fa ressò del pes polític assolit per Terrassa gràcies a Josep Rull i Pere Navarro, de tres bloggaires gastronòmiques locals que triomfen a les xarxes socials, i de testimonis de les riuades de 1962.

Els pobles de la comarca gaudeixen de quatre pàgines d'informació, amb un reportatge sobre la fira de drapaires de Vacarisses i l'aposta dels municipis per reduir costos amb la
mancomunació de serveis.

A cultura, es parla amb el cap de colla dels castellers, que  fa una repassada als objectius de la temporada.


A esports, es recorda l'empat del Terrassa a casa amb l'Europa, el primer torneig de rugbi femení i s'ofereixen cròniques dels millors partits d'hoquei.

 

Participació