Diego Gómez, Carlos i David López viatgen amb la selecció

El porter del Terrassa FC és l'última novetat del combinat que jugarà la Copa de les Regions UEFA

Redacció
05 d'abril del 2012
El porter del Terrassa FC Diego Gómez.
El porter del Terrassa FC Diego Gómez. | Albert Prieto
El porter del Terrassa FC Diego Gómez. Foto: Albert Prieto

Els futbolistes del Terrassa FC Diego Gómez, Carlos Martínez i David López viatgen aquest dijous a Oviedo per disputar amb la selecció catalana la fase final estatal de la Copa de les Regions UEFA. El porter Diego Gómez ha estat l'últim en incorporar-se al grup, en l'entrenament de dimecres, per la baixa per lesió de l'ex del Terrassa juvenil Adrià Fradera, ara porter del Gavà.

Óscar Sierra, futbolista egarenc del Prat, també ha estat cridat pel seleccionador Toni Almendros per formar part de la llista final de divuit homes.

A Oviedo, divendres Catalunya s'enfrontarà a Castella i Lleó en semifinals. Diumenge es disputarà la final de la Copa de les Regions a Gijón.

La celebració d'aquesta competició internacional ha obligat a endarrerir la jornada 33 de la lliga, prevista per al dia 8 i que es disputarà finalment el dia 18. En l'únic partit que s'ha avançat, la Pobla de Mafumet ha derrotat per 3 a 2 l'Amposta.

Dimecres 18, a dos quarts de vuit del vespre, el Terrassa visitarà el Gavà. Abans, el dia 15, els egarencs rebran l'Europa a l'Estadi Olímpic.