Tarifes hoteleres més barates

Cecot firma un conveni amb hotel.info que reduirà els costos de desplaçament de les empreses

Redacció
30 de març del 2012

La patronal Cecot i hotel.info, el servei de reserves hoteleres online gratuït amb més de 210.000 hotels a tot el món, han signat un acord de col·laboració per ampliar l'oferta hotelera mitjançant descomptes de fins al 20% sobre la tarifa pública. L'acord incrementarà la flexibilitat per a empreses i empleats a l'hora d'organitzar els seus viatges, fires, convencions, viatges d'incentius i d'oci, a través dels quals podran obtenir considerables estalvis en els costos.


Per poder beneficiar-se del descompte, únicament és necessari accedir a la plataforma online www.cecot.org/hotels. A través d'aquest enllaç, l'usuari podrà realitzar la cerca veient el descompte aplicat a l'hora d'efectuar la confirmació de la reserva i beneficiar-se de més d'1.500.000 de valoracions d'usuaris. A més, ofereix la possibilitat d'anul·lació i modificacions de la reserva de forma gratuïta i realitzar el pagament directament a l'hotel.


Amb aquest conveni de col·laboració, el departament d'acords i descomptes de la Cecot amplia la seva oferta fent-la extensiva als treballadors de les empreses associades a la patronal. Així mateix, des de principis d'aquest mes, aquestes empreses, així com també els seus empleats, podran estar informats de totes les novetats i acords a través de partners com Vueling, Endesa, Movistar, Circuit de Catalunya o Solred, entre d'altres.