L'Ajuntament s'apagarà una hora aquest dissabte

Cinc edificis emblemàtics treuran la llum amb motiu d'una campanya ecològica

per La torre del Palau, 30 de març de 2012 a les 12:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Terrassa s'adhereix un any més a la campanya "L'Hora del Planeta" i desconnectarà durant una hora l'enllumenat de diversos edificis emblemàtics de la ciutat. Ho farà seguint la convocatòria del Fons Mundial per la Natura (WWF - World Wildlife Found), una de les principals ONGs ambientalistes del món, dedicada a la lluita contra el canvi climàtic entre altres causes.

Es tracta d'una convocatòria simbòlica d'apagada temporal de l'enllumenat amb la qual es vol posar de manifest l'estalvi que pot significar un ús suficient i correcte de l'energia. Municipis d'arreu del món hi participen, apagant llums de llars, oficines i edificis emblemàtics, per tal de reforçar les accions contra el canvi climàtic. L’apagada tindrà lloc aquest dissabte entre les 20.30 i les 21.30h.

Es desconnectarà la llum de la Torre del Palau, el Parc de Sant Jordi, la Plaça Didó, l'Estació del Nord i la Plaça de la Dona Treballadora. A més, el consistori demana a la ciutadania la seva implicació en la lluita contra el canvi climàtic i que participi també en aquesta iniciativa mundial tancant els llums i evitant el consum elèctric.

 

Participació