Ullés continuarà presidint ERC al Vallès Occidental

El Congrés Comarcal renova per unanimitat la confiança en la regidora de Viladecavalls

Redacció
26 de març del 2012
Glòria Ullés
Glòria Ullés | La Torre

Glòria Ullés continuarà al capdavant d'Esquerra del Vallès Occidental. Foto: Esquerra

El Congrés Comarcal d'Esquerra del Vallès Occidental ha escollit per unanimitat Glòria Ullés perquè continuï presidint la Federació. Pràcticament tots els assistents a l'acte celebrat al centre cívic de Polinyà han tornat a reiterar la seva confiança a la regidora de Viladecavalls.

La nova executiva comarcal, amb 12 membres, també ha regut el suport majoritari de la militància. A l'equip comarcal, que estava format per Rosa Martin, de Sant Cugat, com a secretària d'organització, Jordi Centelles, de Terrassa, Francesc Rossinyol, de Cerdanyola, Manel Rebollal, de Polinyà, Ramon Henares, de Sabadell, Toni Masana, de Vacarisses, Ricard Torralba, alcalde de Sant Llorenç Savall, Oriol Rovira, de Barberà, Arés Tubau, de Rubí, i Lurdes Serra, de Ripollet, s'hi incorporen Juli Fernàndez i Isaac Albert, presidents de les seccions locals de Sabadell i Terrassa respectivament.

Aquest Congrés clou definitivament els processos de renovació territorials iniciats d'ençà del darrer Congrés Nacional d'Esquerra celebrat a Girona el passat juliol, que va culminar amb l'elecció de la nova Direcció Nacional.

La nova presidenta comarcal creu que, després de les victòries electorals de CIU i del PP, "avui és més necessària que ahir la independència i la justícia social i una esquerra nacional forta i sense renúncies". Per Ullés, aquest Congrés comarcal és l'assemblea de la remuntada d'Esquerra. Ullés ha volgut posar èmfasi en  la feina feta durant el darrer any, amb les eleccions municipals de maig en el rerefons, el resultat de les quals "havia de ser un revulsiu per a fer-ho molt millor".

L'assemblea també ha servit per escollir els quatre representants de la comarca al Consell Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya: Arés Tubau, de Rubí, Raimon Pi, de Rellinars, Oriol Rovira, de Barberà, i Carles Codina, de Terrassa.