Més tecnologia per als empresaris

La Cambra inicia el segon curs d'especialització en màrqueting digital

Redacció
23 de març del 2012

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa començarà el 27 de març la segona edició del seu Curs d'Especialització en Màrqueting Digital, que es perllongarà fins el juny. La nova programació respon a l'elevat interès que demostren els empresaris per les noves eines digitals, les possibilitats que els ofereixen per fer créixer el negoci i a l'alta valoració que han fet els participants de la primera edició.

El programa, amb una durada total prevista de 65 hores, pretén donar resposta a la creixent demanda empresarial de recursos i estratègies en la gestió de la reputació a les xarxes. En aquest sentit, vol posar les bases perquè el web esdevingui un actiu més des del qual crear valor afegit per als seus negocis.

Els participants coneixeran com aconseguir un bon posicionament a la xarxa (SEO, SEM), quins són els canals publicitaris disponibles, com fer un ús empresarialment rellevant de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Google+, Youtube, etc...), com vendre online, com crear campanyes de mail màrqueting a través del correu electrònic o com desenvolupar i avaluar una estratègia web per a l'empresa, entre altres aspectes. El curs serà eminentment pràctic.