Clubs Units nega haver falsificat la firma de Jesús Fernández

La plataforma es reserva el dret d'emprendre accions legals contra el president del Terrassa FC per danys i perjudicis

Redacció
19 de març del 2012
Jesús Fernández, president del Terrassa FC.
Jesús Fernández, president del Terrassa FC. | A.P.
Jesús Fernández, president del Terrassa FC. Foto: A.P.

La confrontació entre el Terrassa FC i Clubs Units continua ben vigent. Després que el president del club egarenc, Jesús Fernández, hagi denunciat la plataforma per falsificació de la seva firma en un document presentat a la Federació Catalana, l'entitat de Plácido Lordán contraataca amb un comunicat.

Clubs Units nega rotundament l'acusació i recalca que el 18 de juliol del 2011 el Terrassa FC es va adherir a un escrit presentat a la Federació Catalana de Futbol en el qual es demanava la suspensió automàtica de l'acord de pagament de les quotes de la Mutualitat a càrrec dels clubs. L'escrit destaca que es van recollir més de 200 firmes de presidents i vicepresidents de clubs de tot Catalunya, inclosa la de Jesús Fernández i presenta un annex adjunt amb la firma del president del Terrassa FC.

La plataforma assegura que es van intentar posar en contacte diverses vegades amb Fernández per aclarir la situació i evitar conflictes futurs però que el màxim mandatari del club terrassenc "només volia que reconeguéssim que li havíem falsificat la firma i amenaçava amb una denúncia".

Segons el comunicat, aquest diumenge Plácido Lordán va declarar voluntàriament davant dels Mossos d'Esquadra en qualitat de testimoni i ara tot queda pendent de la resolució judicial. La plataforma, però, diu que es reserva el dret d'emprendre accions legals contra Jesús Fernández per danys i perjudicis.