«El Cuerpo», des de dins

El Parc Audiovisual convida els mitjans a veure el rodatge d'algunes escenes de la pel·lícula

Redacció
17 de març del 2012
El
El | La Torre
 
José Coronado, al costat de Belén Rueda i Hugo Silva. Foto: La Torre

El vestíbul dels nous platós del Parc Audiovisual es va omplir amb més de 50 mitjans de comunicació locals, estatals i internacionals per conèixer de primera mà un dia (l'últim) de rodatge de 'El Cuerpo'. Aquesta pel·lícula del director novell Oriol Paulo compta amb un repartiment de gran nivell: el guanyador del Goya 2012 a millor actor José Coronado, Belén Rueda (present a 'Los ojos de Julia', també rodada al Parc) i Hugo Silva.

Els mitjans van poder entrar al set mentre es rodava una de les últimes escenes d'aquest thriller amb pinzellades de novel·la negra en què la desaparició d'un cadàver una nit plujosa dóna el tret de sortida a la història. A la ronda d'entrevistes Rueda, Coronado i Silva i més tard el director Oriol Paulo van atendre les preguntes dels prop de 100 periodistes presents.

Com a colofó final, els periodistes de les televisions i ràdios, juntament amb els actors i director es van dirigir al plató 3 del Parc on una de les parets de l'immens decorat d'un centre forense feia de photocall *mprovisat. Un allau de flaixos i llargs torns d'entrevistes (l'últim va ser la de 'L'homo APM' de TV3) van tancar la jornada.