El millor cuiner jove de Catalunya és terrassenc

Marc Dinarès (Joviat), s'adjudica la 26ena edició del concurs gràcies a una sípia a la bruta

La Torre
13 de març del 2012

El terrassenc Marc Dinarès, membre de l'equip del restaurant Capritx del xef Artur Martínez, s'ha emportat la 26ena edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya. El certamen ha comptat amb vuit cuiners menors de 24 anys que representaven escoles d'hosteleria com ara CETT, Sant Ignasi, Joviat i Sant Pol, a més d'un representant de l'Hotel Arts de Barcelona.

Dinarès (Joviat) ha obtingut la millor puntuació en la categoria absoluta que atorga l'Escola Universitària d'Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar gràcies al plat "sípia a la bruta". També hi ha hagut premis a la destresa i millor tècnica d'elaboració, a la imaginació i creativitat, a la millor presentació i a la millor aplicació temàtica del concurs.