El veïns denuncien una presumpta mala gestió de fons d'una immobiliària

Un grup de 16 comunitats es reuneixen amb un advocat per recopilar informació de cara a interposar una denúncia col·lectiva

La Torre
13 de març del 2012
Una comunitat de veïns del Passeig de Les Lletres denuncia l'estafa del seu administrador.
Una comunitat de veïns del Passeig de Les Lletres denuncia l'estafa del seu administrador.
Una comunitat de veïns del Passeig de Les Lletres denuncia una presumpta mala gestió de fons. Foto: La Torre

Les comunitats de veïns afectades per una presumpta mala gestió de fons de l'administrador de finques, propietari de l'empresa Immogrup Serveis Immobiliaris, es van reunir ahir a la tarda amb un advocat per iniciar "la recollida d'informació per tal de poder presentar una demanda col·lectiva".

Un total de 16 comunitats van fer acte de presència en una trobada en què cada president va explicar el seu cas, alguns dels quals "són greus, ja que se'ls ha tallat serveis bàsics com la llum". Un veí del barri de La Cogullada ha explicat que "la reunió ha servit per veure quins papers necessitem i quins passos hem de seguir per tirar endavant la denúncia, ara per ara el que volem és ser com més comunitats millor perquè així tindrem més força". Calculen que podria haver-hi afectades prop d'un centenar de comunitats, totes queixoses per presumptes "impagaments de factures, apropiació indeguda de diners, quotes duplicades o reintegraments injustificats".

Un altre veí del barri Centre explica que ells fa uns anys van tenir el mateix problema amb el mateix administrador. "Tot va començar amb l'impagament del manteniment de l'ascensor per part de la immobiliària, després va ser el gual de l'Ajuntament i per últim l'impagament de l'assegurança... al final vam canviar d'administrador però vam haver de fer front a una quantitat de 6.000 euros entre pagaments pendents i deutes diversos".

L'administrador, que també és advocat, no va voler fer declaracions a La Torre, només va remarcar que "totes les acusacions són falses. Les comunitats de veïns com la del Passeig de Les Lletres va venir fa uns dies i encara estem en procés de liquidació. Quan aquest es tanqui tot serà correcte".