De la universitat a l'empresa

L'Escola d'Enginyeria acull el setè cicle de xerrades per fomentar la creativitat i la innovació dels estudiants

Redacció
06 de març del 2012

L'Escola d'Enginyeria de Terrassa i el consistori han organitzat conjuntament un nou cicle de conferències "De la universitat a l’empresa" per tal de promoure les habilitats creatives, innovadores i emprenedores entre els estudiants universitaris i apropar-los a la realitat empresarial amb què es trobaran un cop finalitzats els estudis.

La nova edició del cicle començarà demà amb la conferència "Claus per afrontar amb èxit una entrevista de feina" càrrec de Laura Sarrión, tècnica de gestió del Servei d'Universitat i Societat del consistori. S'hi han apuntat 67 persones. Entre els mesos de març i maig, el cicle proposa vuit conferències que tindran lloc a la Sala de Conferències de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa entre les onze del matí i les dotze del migdia.

El cicle compta amb la col·laboració d'UPC Innova, l’EUNCET, la Cambra de Comerç de Terrassa, la CECOT, la xarxa Bussiness Angels Network Catalunya (BANC) i Foment de Terrassa.  El Cicle de Conferències es va iniciar el 2006, i des d'aleshores, s'hi han inscrit més de 370 estudiants universitaris. Cada alumne es pot inscriure a una sessió, a totes o a les que siguin del seu interès.