Mascarell garanteix el Museu Casteller

El conseller assegura que les obres començaran al 2013, però no hi posa data de finalització

N.D.
02 de març del 2012
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha assegurat aquest divendres que les obres del futur Museu Casteller a Valls s'iniciaran l'any que ve. Segons Mascarell, enguany quedaran definits els aspectes urbanístics i conceptuals del projecte a fi de poder començar l'obra el 2013. El conseller ha explicat que en la darrera reunió del consorci del museu ja es va plantejar el calendari d'aquest esperat museu sobre el fet casteller, que arrossega anys de retard. "És un projecte viu", ha declarat Mascarell. El conseller ha fet aquestes declaracions en el marc de la trobada anual que es convoca amb la Coordinadora de Colles Castelleres, i que ha tingut lloc en un restaurant de Masmolets, pedania de Valls.
 
Més d'una trentena de persones han assistit a una calçotada al restaurant Cal Ganxo. Aquesta ha estat la dotzena edició d'una trobada que reuneix tots els signants d'un conveni per a la promoció i difusió del fet casteller -Generalitat, Coordinadora, i TVC i Damm com a patrocinadors. 
 
A part del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la presidenta de la Coordinadora, Anna Guasch, a la trobada també hi han assistit el director territorial de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, i el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig.
 
Tot i quedar fora dels pressupostos de la Generalitat, el conseller de Cultura ha insistit que el projecte del Museu Casteller "està marxant al ritme de les circumstàncies, que no són les òptimes, però amb il·lusió per part de tots el farem". Si més no, Mascarell no ha gosat posar una data de finalització.