Vacarisses debat els pressupostos pel 2012

L'equip de govern manté reunions amb l'oposició per arribar a un màxim consens abans de la seva aprovació

per La torre del Palau, 2 de març de 2012 a les 10:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament acollirà el ple de març on es debatran els pressupostos. Foto: Lluïsa Tarrida

El ple ordinari del mes de març, que tindrà lloc el dia 29, acollirà l'aprovació dels pressupostos pel 2012. Per l'equip de govern, l'objectiu és "aconseguir el màxim consens per part dels partits de l'oposició en la votació". Per aquest motiu, al llarg d'aquest mes el govern mantindrà reunions amb la resta de grups per exposar-los la primera proposta de pressupost i recollir-ne les opinions.


Aquesta setmana, l'alcalde i regidor d'Hisenda, Salvador Boada, ha convocat un primer torn de trobades. Els darrers mesos, l'equip de govern ha estat treballant en una primera proposta de pressupost, que és el document que es lliura als partits de l'oposició perquè el puguin analitzar. A més de lliurar el document, s'explica i es traslladen les diverses decisions que s'han pres al respecte.

En línies generals i encara sense el document definitiu, Boada explica que es tracta d'un pressupost "ajustat, el màxim d'auster possible" i que serà "optimitzant els recursos i serveis, marcat per la contenció que demana la situació de crisi actual". Afegeix que "tot i la reducció important de despeses municipals, s'ha fet un esforç per mantenir la partida de serveis socials".

 

Participació