01
de març
del
2012
Acte de presentació del Gremi ha presentat el Passaport Gastronòmic. Foto: L. T.
El Gremi empresarial d'Hostaleria de Terrassa i comarca engega una nova iniciativa que consisteix en un Passaport Gastronòmic. Es tracta d'un projecte pioner que pretén incentivar, consolidar i donar a conèixer tots aquells productes gastronòmics de proximitat que són propis de la nostra ciutat com el cigró menut o la botifarra terragada.
Des d'avui i fins al 30 de setembre, els terrassencs i també la resta de ciutadans dels municipis de la comarca podran participar en aquest "joc". El funcionament serà el següent, els comensals, prèvia reserva, a més de gaudir dels plats i el menú que se'ls presenti els hauran de valorar de l'1 al 5. Cada titular del passaport haurà de posar nota al primer i segon plat, als postres i al menú complet.
Un cop fet s'ha de lliurar al restaurant per tal que el segellin i sigui vàlid. El comensal amb més segells de participació en els restaurants serà recompensat amb un premi d'un cap de setmana a una capital europea, i en cas d'empat, se sortejarà davant de la Junta del Gremi el dia 9 d'octubre de 2012. Entre aquells ciutadans que hagin visitat un mínim de 10 restaurants entraran a un sorteig amb més de 50 premis. Els passaports segellats es podran dipositar en unes urnes ubicades al Gremi (carrer Ample, 76), a la Cecot (carrer Sant Pau, 6), a la Cambra de Comerç (Blasco de Garay, 29-49), el Diari de Terrassa (carrer Vinyals, 61) i a l'Ajuntament. També els restaurants més ben valorats obtindran un premi.
Amb aquesta iniciativa "volem fer forta la ciutat, el gremi i els restaurants, alhora que pretenem mostrar els productes excel·lents que tenim, que s'han de cuidar i donar-los la màxima difusió", ha explicat en l'acte de presentació del Passaport el president del Gremi, Lluís Ristol. En total, s'han editat 25 mil passaports.
El Gremi empresarial d'Hostaleria de Terrassa i comarca engega una nova iniciativa que consisteix en un Passaport Gastronòmic. Es tracta d'un projecte pioner que pretén incentivar, consolidar i donar a conèixer tots aquells productes gastronòmics de proximitat que són propis de la nostra ciutat com el cigró menut o la botifarra terragada.
Des d'avui i fins al 30 de setembre, els terrassencs i també la resta de ciutadans dels municipis de la comarca podran participar en aquest "joc". El funcionament serà el següent, els comensals, prèvia reserva, a més de gaudir dels plats i el menú que se'ls presenti els hauran de valorar de l'1 al 5. Cada titular del passaport haurà de posar nota al primer i segon plat, als postres i al menú complet.
Un cop fet s'ha de lliurar al restaurant per tal que el segellin i sigui vàlid. El comensal amb més segells de participació en els restaurants serà recompensat amb un premi d'un cap de setmana a una capital europea, i en cas d'empat, se sortejarà davant de la Junta del Gremi el dia 9 d'octubre de 2012. Entre aquells ciutadans que hagin visitat un mínim de 10 restaurants entraran a un sorteig amb més de 50 premis. Els passaports segellats es podran dipositar en unes urnes ubicades al Gremi (carrer Ample, 76), a la Cecot (carrer Sant Pau, 6), a la Cambra de Comerç (Blasco de Garay, 29-49), el Diari de Terrassa (carrer Vinyals, 61) i a l'Ajuntament. També els restaurants més ben valorats obtindran un premi.
Amb aquesta iniciativa "volem fer forta la ciutat, el gremi i els restaurants, alhora que pretenem mostrar els productes excel·lents que tenim, que s'han de cuidar i donar-los la màxima difusió", ha explicat en l'acte de presentació del Passaport el president del Gremi, Lluís Ristol. En total, s'han editat 25 mil passaports.