Emiliano Martínez es postula per liderar la FAVT

El president de l'AAVV Sant Pere Nord duu un grup de gent "qualificada i amb experiència"

Redacció
16 de febrer del 2012
Emiliano Martínez vol dirigir la FAVT
Emiliano Martínez vol dirigir la FAVT | La Torre


Emiliano Martínez vol dirigir la FAVT Foto: La Torre

Ja hi ha un candidat per substituir Gregorio Ramírez al capdavant de la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa. Es tracta d'Emiliano Martínez, originari de Guadalajara però establert des de fa 40 anys al barri de Sant Pere Nord, del qual és el president de l'Associació de Veïns des del 2003. Llicenciat en Econòmiques per la UAB, sempre ha estat involucrat en el moviment social i veïnal: va ser fundador de l'AJEC, president del Consell de la Joventut entre 1989 i 1992 i conseller del Consell del Districte VI entre 1997 i 2003.

Martínez vol una FAVT amb "capacitat i influència en la ciutat" que treballi "en col·laboració amb les diferents entitats i associacions i promogui la cooperació entre elles". Per fer-ho realitat, s'ha rodejat d'un equip humà "qualificat i amb experiència" que lluitarà principalment en un front: la crisi econòmica. En aquest sentit, instarà l'administració municipal a fer polítiques per atendre la gent sense feina i a no incrementar la pressió impositiva. Els altres reptes ja van aparèixer en l'assemblea del passat dissabte, com per exemple la millora de la mobilitat (amb especial incidència en la zona blava de l'Hospitalt) i la represa de les obres dels FGC.

Segons Emiliano Martínez, la seva candidatura, l'única fins ara oficial, està avalada per les associacions veïnals de més pes en la ciutat. Però ell mateix admet que "soterradament" s'estan produint converses per crear una alternativa que es podria personificar en l'Associació de Veïns del Barri Universitari-Cementiri Vell. Precisament la seu on el proper dimarts dia 21 s'elegirà la cúpula executiva.