Terrassa, present a l'European Film Market

Es promocionaran localitzacions com La Masia Freixa-Parc Sant Jordi, el Parc de Vallparadís o el Castell Cartoixa

Redacció
09 de febrer del 2012

L'Spain Film Commission, de la qual la Film Office de Terrassa forma part, assistirà un any més a l'European Film Market que es realitzarà del 9 al 17 de febrer a Berlín. L'objectiu principal d'aquest any és la presentació del nou catàleg per promocionar els territoris d'Espanya com a localització de rodatges. A l'estand 'CINEMA FROM SPAIN' s'informarà sobre els avantatges i beneficis de rodar aquí i la capacitats tècniques i humanes a l'hora d'acollir qualsevol tipus de rodatges internacionals a Espanya gràcies a la tasca de les Film Offices.

D'aquesta manera, la nostra ciutat, a través de l'Spain Film Comission (que engloba totes les films offices d'Espanya) estarà representada per un conjunt d'imatges, informació detallada de contacte i enllaços d'interès en la guia audiovisual que es presentarà enguany.

La Masia Freixa-Parc Sant Jordi, el Parc de Vallparadís o el Castell Cartoixa són només algunes de les localitzacions que els productors d'arreu d'Europa tindran l'oportunitat de conèixer a través del catàleg audiovisual que es presentarà a Berlin.