Una quinzena d'intervencions a Viladecavalls

La policia, la brigada municipal i els bombers solucionen les incidències provocades pel fred

Redacció
08 de febrer del 2012

L'onada de fred siberià, que a Viladecavalls va fer baixar les temperatures als cinc graus, ha obligat a solucionar petites incidències. Així, la brigada municipal, la policia local i els bombers han hagut de fer una quinzena de sortides durant el cap de setmana en més d'una desena de carrers com Drecera, Olesa de Montserrat, Rubí, Catalunya, Cardús i avinguda Lluís Rístol, entre altres. 

Les intervencions es van iniciar a les tres del migdia del divendres amb diversos avisos. El primer, una fuita d'aigua al carrer Martorell a causa d'una glaçada de les canonades per culpa de les baixes temperatures de la nit; seguida d'una altra fuita d'aigua a la font de la plaça de Carenes de Can Turu. A mesura que avançava la jornada de fred s'incrementaven el número de trucades, que van ser ateses de manera satisfactòria gràcies al fet que tots els serveis operatius estaven preparats per a actuar.

Les avaries en les canonades d'aigua havien generat plaques de gel al paviment, fet que va comportar les corresponents intervencions per tirar sal i evitar el perill de relliscades. El servei de manteniment ha continuat tirant sal a les vies durant aquests dies per tal de garantir la seguretat al municipi.