Els nens del Xic de Vacarisses tornen a l'escola després de l'ensurt

La coberta de l'edifici ja ha estat retirada i la nova s’hi instal·larà els propers dies

Redacció
08 de febrer del 2012
La coberta de l'escola bressol va volar ahir a la tarda
La coberta de l'escola bressol va volar ahir a la tarda | Cedida


La coberta de l'escola bressol va volar ahir a la tarda Foto: Cedida

Els nens i nenes de l'escola bressol El Xic, de Vacarisses, aquest matí han tornat al centre amb normalitat un cop la coberta del sostre que va caure ahir a la tarda ja està retirada. Els infants han pogut sortir el pati amb tranquil·litat, com és habitual.

Afortunadament, no s’ha hagut de lamentar res més que danys materials després de l'incident d'ahir a l'escola bressol municipal i que les aules han obert sense problemes. Des de l'Ajuntament assegurent que "per efecte del vent, es va desprendre una coberta de la part superior de l'edifici, que va anar a parar a la zona del pati de l'escola". L'incident va passar a l'hora de dinar pels nens i nenes, de manera que va quedar en un ensurt i en danys materials.

Segons informa el Consistori, a la tarda mateix es va retirar la coberta del pati perquè avui, les instal·lacions estessin en condicions per rebre els nens i nenes amb normalitat. Precisament, abans de començar les classes, ja s’havia pres les mides perquè la nova coberta estigui instal·lada el més aviat possible.

Ara l’Ajuntament estudiarà quines han estat les causes de l’incident "perquè no es torni a repetir un cas com aquest", tal i com apunta el Regidor d’Ensenyament, Josep Maria Gibert. El regidor remarca que "el més important és que no hi ha hagut danys personals" i, en aquest mateix sentit, també ha volgut donar un missatge de normalitat i tranquil·litat als pares i mares.