Terrassa sota zero

Alguns termòmetres de zones baixes jan han marcat un -6

J.M.O.
04 de febrer del 2012
Estanyol de la plaça de Ricard Camí
Estanyol de la plaça de Ricard Camí | La Torre
Estanyol de la plaça de Ricard Camí Foto: La Torre

Els termòmetres han baixat fins a sis graus negatius a la ciutat de Terrassa. Un dels que marcava aquesta temperatura més pròpia de les muntanyes catalanes és el situat a la farmàcia de la Sagrada Família , al carrer de Pi i Margall, un espai sempre especialment fred que canalitza l'aire. Alguns estanys i estanyols s'han gelat, oferint unes imatges poc habituals, com els del Passeig del Comte d'Ègara, o el de la Plaça de Ricard Camí, a tocar de la seu central d'Unnim .

Veïns de la ciutat, sobretot els que resideixen en casals antics, han patit desperfectes a casa seva per culpa del gel, el mateix que alguns forns. Molts terrassencs i terrassenques han hagut de sortir a comprar peces de recanvi.

Fonts de Mina Pública han explicat que han hagut de treballar de valent malgrat que el servei s'ha reforçat en previsió d'incidències. En aquest sentit, han comentat que els tècnics han vist nombrosos comptadors rebentats per culpa de la gelada. Això ha comportat talls de subministre als clients afectats mentre no s'ha arreglat l'avaria.