Les classes de demà perillen

A les sis es decidirà si el divendres els nens es queden a casa

Redacció
02 de febrer del 2012
Carrer de Sant Pere
Carrer de Sant Pere | La Torre
Carrer de Sant Pere Foto: La Torre

El conseller d'Interior, Felip Puig, acaba d'explicar en roda de premsa que aquesta tarda es decidirà si demà divendres obren les escoles. A les sis de la tarda es tornarà a reunir el comitè de crisi de la conselleria d'Interior per acabar de concretar totes les mesures.

De moment, ha destacat que "és molt probable que tanquin", ja que, segons les previsions meteorològiques tot i que tot indica que ja no nevarà sí que hi ha el perill de les gelades. Puig ja ha informat que totes les activitats extraescolars que impliquin sortir dels recintes han quedat suspeses.

El conseller ha dit que ahir es va preferir mantenir la normalitat i per això es va decidir no tancar les escoles. "Creiem que ha estat el més raonable", ha assegurat el conseller, que ha explicat que si hagués suspès l'escola ahir a la nit, els alumnes haurien perdut tot el dia de classe. Segons la Generalitat no s'ha produït cap situació emergència i els centres romandran oberts per acollir els nens que no puguin ser recollits pels pares.