Mort a cops de catana per 20 euros

Una discussió per una petita quantitat de diners relacionada amb el consum de drogues va desencadenar el crim del carrer Miquel Servet

Salvador Cot
31 de gener del 2012
Pis precintat
Pis precintat | L. Tarrida
Pis precintat Foto: L. Tarrida

Dos homes van discutir per 20 euros i un d'ells va acabar mort a cops de catana i ganivetades, les dues armes que s'haurien utilitzat en el crim segons les proves recollides pels Mossos d'Esquadra. Això es el que va passar la matinada de diumenge a dilluns al carrer Miquel Servet.

Per les declaracions i indicis que tenen els investigadors, els dos implicats consumien drogues i haurien mantingut una discussió per una petita quantitat de diners relacionada amb aquest consum d'estupefaents. La baralla va anar pujant de to fins que el presumpte homicida, Bienvenido M.G., de 33 anys, va treure un ganivet i una catana, una arma blanca poc freqüent, menys freqüent, almenys, que una simple navalla.

Hi va haver baralla, per tant, però no va ser en igualtat de condicions. Un dels dos homes anava molt més preparat per afrontar-la i va ser molt més hàbil que l'altre, perquè el presumpte homicida ni tan sols està ferit. Continua detingut i en les pròximes hores passarà a disposició judicial. El jutge haurà de decidir si el fa empresonar provisionalment mentre continua la instrucció del cas fins al judici.