La Gent Gran del PSC veu «L’altra cara de la vida»

La mostra pretén satisfer les inquietuds de la tercera edat

per La torre del Palau, 20 de gener de 2012 a les 20:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Gent Gran del PSC que ha visitat la mostra Foto: La Torre

La Comissió de Gent Gran de l'agrupació local del PSC ha organitzat una visita guiada a l'exposició 'L’altra cara de la vida', que es pot veure aquests dies al centre Cultural Unnim. Una vintena de persones han pres part d'aquesta activitat, que ha comptat amb la presència de Teresa Casals, responsable de la Comissió. Segons ha explicat Casals, l'objectiu d’aquestes accions "és obrir-nos a la ciutat i donar-nos a conèixer entre la ciutadania".


El grup ha estat acompanyat pel comissari de l'exposició, Josep Marés, que ha estat l'encarregat d’explicar la mostra. 'L'altra cara de la vida' és una exposició organitzada pel Grup Memoriam i pretén fer un repàs pels ritus funeraris i les diferents maneres d'entendre la mort al llarg de la història.

Teresa Casals s'ha mostrat satisfeta de l'èxit d'aquesta convocatòria i ha anunciat que des de la Comissió de Gent Gran del PSC Terrassa "seguirem portant a terme accions d'aquest tipus, perquè les persones grans són molt inquietes i tenen ganes de participar a la societat de forma activa".

 

Participació