Els lectors donen la benvinguda a La Torre

Avui ja s'ha pogut trobar als quioscos de Terrassa, Vacarisses, Matadepera, Viladecavalls, Rellinars i Ullastrell

Redacció
16 de gener del 2012
La Torre ja es pot trobar a tots els quioscos
La Torre ja es pot trobar a tots els quioscos

La Torre ja es pot trobar a tots els quioscos

"Aquest és el nou diari que avui ha sortit?". Aquesta és una de les preguntes que més han sentit els quiosquers de Terrassa, però també els de les cinc poblacions de la comarca (Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls) on La Torre vol tenir-hi presència. De bon matí, l'aparició d'aquest nou mitjà de comunicació que cada dilluns es podrà trobar en suport de paper i durant la resta de la setmana serà present a www.latorredelpalau.cat.

Tal com expliquen els responsables de fer arribar La Torre a les mans dels lectors la resposta ha estat molt positiva. Durant tot el dia s'han anat venent els 3.000 exemplars que s'han repartit en els més de 70 punts de venda. "Ens han preguntat sobretot pel dia que surt el diari, per assegurar-se'n", comenten de del quiosc La Rambla de Terrassa; des de l'Atenea expliquen "tot i que a la tarda ja costa vendre diaris, n'he venut forces, crec que la resposta ha estat positiva" mentre que des de la llibreria del Passeig manifesten que "els lectors sabien molt bé el que buscaven, han anat directes a La Torre. La veritat és que ja feia dies que preguntaven quan sortia".

La Torre no només ha tingut presència al carrer, sinó que també ha fet acte de presència aquests darrers dies en tots els mitjans de comunicació nacionals. Diaris com l' Ara, La Vanguardia, El Punt Avui o El País han tret la notícia de l'aparició d'aquest nou mitjà de comunicació. També Catalunya Ràdio i Rac1 n'han fet esment, així com Televisió de Catalunya (minut 40) va emetre una notícia al telenotícies vespre de diumenge avançant als lectors què es podrien trobar l'endemà als quioscos.

També la xarxa s'ha fet ressò de l'aparició d'aquest nou mitjà de comunicació. Amb més de 540 seguidors al Twitter els missatges de suport han sigut molts. Per exemple,   comenta "Fullejant El nou diari terrassenc, independent i català. Una eina bàsica per la nostra ciutat i el nostre país"; " Amb el N.1 en paper de a les mans, molt content des de per la sortida. Coses a millorar el disseny, la resta molt bé", o comenta "Jo també he passat pel quiosc i ja tinc el primer numero de la !Orgullosa que iniciatives com aquesta neixin a la meva ciutat!".