Èxit de l'obra Bartria(n)a al Festival Cervantino de Mèxic

TEATRE

Redacció
30 de juny del 2009
L'obra Bartria(n)a, una immersió en la vida i obra d'Agustí Bartra i Anna Murià, s'ha presentat amb èxit aquest diumenge al teatre Cervantes de Guanajuato, segons fons del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa. La peça s'ha presentat en el marc del Festival Internacional Cervantino, que aquest any té Catalunya com a convidada d'honor.

El certamen es va inaugurar el passat 8 d'octubre amb un concert 100x100 Serrat de Joan Manuel Serrat i tancarà les seves portes aquest diumenge.

Bartria(n)a s'ha presentat a Mèxic amb els artistes terrassencs Miquel Pujadó, Àngels Poch, Rosa Cadafalch i Josep Minguell, que a Mèxic ha substituït a Pep Pla i Lluis Soler. El centre d'Arts Escèniques de Terrassa ha estrenat aquesta obra el passat 25 de febrer al Teatre Alegria en col·laboració amb la Fundació Romea, productora de l'espectacle. L'obra dirigida per Lluís Canut ha afegit a la seva presentació mexicana un subtítol "Agustí Bartra: entre el exilio y el retorno".

Terrassa vol rendir homenatge amb aquesta obra a poeta Agustí Bartra amb motiu del centenari del seu naixement el proper 8 de novembre de 2008. L'obra forma part d'un seguit d'actes que tenen com a objectiu difondre el pensament del poeta i la seva obra.