La Grossa de Sant Jordi

La Grossa de Sant Jordi és un dels jocs més assenyalats de Loteries de Catalunya. Aquest any es posen a la venda 80.000 números (del 00000 al 79.999), amb un total de 35 sèries per número, cinc de les quals seran en format electrònic. El preu per bitllet és de 5 euros.

Què és La Grossa de Sant Jordi?

La Grossa de Sant Jordi és un sorteig organitzat per la Loteria de Catalunya que se celebra el dia 27 d'abril, i que és un dels sorteigs més rellevants de La Grossa i que conté un premi extraordinari de 2.000.000 d'euros.

Com funciona La Grossa de Sant Jordi?

A continuació et detallem els premis i la quantitat de diners que es poden guanyar a La Grossa de Sant Jordi:

  • Primer sorteig: Un bitllet obtindrà el premi extraordinari de 2.000.000 € quan les 5 xifres i la sèrie coincideixin, en el mateix ordre, amb les extraccions del primer sorteig. També es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior.
  • Segon sorteig: Un bitllet obtindrà el segon premi de 20.000 € quan les 5 xifres coincideixin en el mateix ordre amb les extraccions del segon sorteig. També es premiaran totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior, a excepció del reintegrament.
  • Tercer sorteig: Un bitllet obtindrà el tercer premi de 10.000 € quan les 5 xifres coincideixin en el mateix ordre amb les extraccions del tercer sorteig. També es premiaran totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior, a excepció del reintegrament.

És important tenir en compte que els premis dins d'un mateix número guanyador no són acumulables, és a dir, que un bitllet només pot guanyar el premi més alt possible corresponent a les xifres encertades. A més, hi ha múltiples categories de premis en funció del nombre de xifres encertades en cada sorteig.

Quin dia se celebra el sorteig de La Grossa de Sant Jordi?

La Grossa de Sant Jordi se celebra el dijous 27 d'abril.

El més llegit