Un judici per a la Història: Sàpiens amb NacióDigital

1. Què és? Com la puc tenir?


És una revista especial amb tota la informació del judici més transcendental de la nostra història feta per Sàpiens i NacióDigital. Des dels antecedents fins a la sentència. Es tracta d'unes 200 pàgines amb reportatges, entrevistes, articles d’opinió, infografies, il·lustracions i amb totes les claus per analitzar la sentència.

On la puc aconseguir?
-Al teu quiosc o al teu punt de venda habitual per 4,95 euros a partir del dimecres 16 d'octubre.
-Els subscriptors de Sàpiens i els de NacióDigital la rebran a casa seva en els propers dies.
-Els nous subscriptors de NacióDigital també la rebran gratuïtatment. Clica aquí i et podràs donar d'alta, gaudir de tots els avantatges i donar suport al nostre periodisme.

2. Reportatges


L'especial radiografia el judici i el contextualitza a nivell històric, actual i polític.

La radiografia: els protagonistes, els relats, les frases més destacades, les diferents visions dels fets o els drets fonamentals que s'hi han vulnerat. Amb una anàlisi de la sentència feta pels millors especialistes.

El context: el precedent de Macià i Companys, l'eclosió del moviment independentista, la cronologia de les lleis aprovades al Parlament la tardor del 2017, les protestes, les mirades de la premsa internacional, la visió dels diferents partits polítics o les declaracions d'independència a altres nacions europees.

3. Il·lustracions


L'especial conté un desplegable de quatre pàgines amb una il·lustració central que mostra la sala del Suprem amb tots els elements i els seus membres, amb explicacions de qui és qui. També hi ha il·lustracions dels principals protagonistes mentre declaraven.

4. Entrevistes a experts internacionals


Hi ha entrevistes a personalitats i experts internacionals com Sir Hugh Orde, agent de la Policia Metropolitana britànica especialitzat en ordre públic, o Kartik Raj, investigador de Human Rights Watch.

5. Dades


Les xifres del judici i de l'1-O corroboren la rellevància dels fets. Us les presentem amb nombrosos gràfics i mapes en un ampli desplegament.

6. Articles d'opinió


Tots els reportatges s’acompanyen de peces d’opinió, signades, entre molts altres, per Francesc-Marc Álvaro, Montserrat Tura, Xavier Antich, Bel Olid, Jaume Barberà, Montserrat Nebrera, Patrycia Centeno o Toni Soler.

31/10/2019
Bernat Surroca / Roger Tugas Vilardell
David Fernàndez, Pilar Calvo, Joan Tardà, Sonia Andolz i Xavier Domènech reflexionen amb mirada llarga i autocrítica sobre el futur del el procés català
30/10/2019
Bernat Surroca / Roger Tugas Vilardell
David Fernàndez, Pilar Calvo, Joan Tardà, Sonia Andolz i Xavier Domènech reflexionen amb mirada llarga i autocrítica sobre el procés català, durant la presentació de la revista de NacióDigital i Sàpiens sobre la sentència de l'1-O
30/10/2019
Taula rodona organitzada per NacióDigital i Sàpiens amb Sonia Andolz, Xavier Domènech, David Fernàndez, Pilar Calvo i Joan Tardà
25/10/2019
NacióDigital i Sàpiens organitzen dimecres 30 un debat públic a l'Ateneu Barcelonès sobre les conseqüències de la condemna del Suprem
Pàgina 1 de 1