Denominacions d'origen protegides (DOP)
31/12/2018
Un viatge per Catalunya dels fotoperiodistes Adrià Costa i Josep Maria Montaner per conèixer les 12 DOP
31/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
El clima extrem de la plana de Lleida garanteix la producció de la "pera més dolça del mercat"
30/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP més gran del país abasta set comarques, 11.000 hectàrees, 7.000 productes i 3 milions d'oliveres
29/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP aplega 60 productors dels vallesos, el Maresme i la Selva d'una varietat que només es conrea a Catalunya
28/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La mantega Cadí, elaborada amb llet de vaques frisones de pastures pirinenques, destaca per un procés de maduració que li dona una aroma molt característica
27/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP té tres varietats i fins a cinc tipus d'olis
26/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La varietat empeltre, que es cull a finals d'octubre, dona un equilibri perfecte entre amargant i afruitat
25/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La cultura de l'arrós ha seleccionat les varietats al llarg dels anys segons el tipus de plats que es vulguin cuinar
22/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La denominació d'origen d'aquest conreu, que es va introduir com a resposta a la fil·loxera, aplega 1.651 productors i vuit empreses envasadores
20/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
El formatge Urgèlia és l'únic del país amb denominació d'origen protegida (DOP)
18/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
L'oliva arbequina, símbol de la denominació d'origen protegida, s'ha estès a tot el món des de les Garrigues
16/12/2018
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
Dues varietats endèmiques del territori originen un oli amb denominació d'origen protegida i molta història
14/12/2018
Arnau Urgell
La denominació d'origen protegida (DOP) agrupa 13 productors de la Garrotxa i vuit envasadors
Pàgina 1 de 1