MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
XARXES SOCIALS
PAÍS VALENCIÀ
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Portada
Opinió
Política
Societat
Cultura
Barcelona
Territori
País Valencià
Mitjans
Economia
Tecnologia
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Catorze.cat
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE |
Tota l'actualitat, al minut
|
GRÀFICS i MAPES |
La vacunació, en dades
Denominacions d'origen protegides (DOP)
31/12/2018
FOTOS Catalunya, un país amb denominació d'origen
Un viatge per Catalunya dels fotoperiodistes Adrià Costa i Josep Maria Montaner per conèixer les 12 DOP
31/12/2018
La pera de Lleida, el bon fruit de la boira
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
El clima extrem de la plana de Lleida garanteix la producció de la "pera més dolça del mercat"
30/12/2018
L'oli Siurana, l'arbequina de les comarques tarragonines
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP més gran del país abasta set comarques, 11.000 hectàrees, 7.000 productes i 3 milions d'oliveres
29/12/2018
La mongeta del ganxet, un producte únic, suau i cremós
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP aplega 60 productors dels vallesos, el Maresme i la Selva d'una varietat que només es conrea a Catalunya
28/12/2018
Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya, una de les sis d'Europa amb denominació d'origen
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La mantega Cadí, elaborada amb llet de vaques frisones de pastures pirinenques, destaca per un procés de maduració que li dona una aroma molt característica
27/12/2018
L'oli del Baix Ebre‑Montsià, el fruit d'oliveres mil·lenàries
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La DOP té tres varietats i fins a cinc tipus d'olis
26/12/2018
L'oli de la Terra Alta, una DOP jove en creixement
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La varietat empeltre, que es cull a finals d'octubre, dona un equilibri perfecte entre amargant i afruitat
25/12/2018
L'arròs del Delta de l'Ebre, l'essència d'un paisatge únic
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La cultura de l'arrós ha seleccionat les varietats al llarg dels anys segons el tipus de plats que es vulguin cuinar
22/12/2018
L'avellana de Reus, identitat al Camp de Tarragona
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
La denominació d'origen d'aquest conreu, que es va introduir com a resposta a la fil·loxera, aplega 1.651 productors i vuit empreses envasadores
20/12/2018
Formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya, produït amb la llet de vaca més fresca del Pirineu
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
El formatge Urgèlia és l'únic del país amb denominació d'origen protegida (DOP)
18/12/2018
L'oli de les Garrigues: l'arbequina original
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
L'oliva arbequina, símbol de la denominació d'origen protegida, s'ha estès a tot el món des de les Garrigues
16/12/2018
L'oli de l'Empordà, mil·lenari i tocat per la tramuntana
Arnau Urgell / Isaac Muntadas
Dues varietats endèmiques del territori originen un oli amb denominació d'origen protegida i molta història
14/12/2018
Fesols de Santa Pau, un llegum amb molt sabor i arrels volcàniques
Arnau Urgell i Vidal
La denominació d'origen protegida (DOP) agrupa 13 productors de la Garrotxa i vuit envasadors
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >