Després del creixement continu, des de 1999 –un 40% l'any 2017, amb 25.000 visitants–, els organitzadors volen que es consolidi com un referent imprescindible en l'àmbit europeu
L'esdeveniment tanca amb un nou èxit de públic i una gran satisfacció de les empreses participants i anuncia la pròxima edició els dies 18, 19 i 20 de novembre de 2018 | Durant el Fòrum s'ha presentat Quality Espresso, la cafeteria digital i avançada a l'estand dels gironins Cafès Cornellà
Del 19 al 21 de novembre, Girona torna a convertir-se en un gran referent de la cuina amb la celebració del Fòrum Gastronòmic | "El restaurant del futur serà sostenible o no serà", afirma el director del certamen
La fira reforça el seu caràcter comercial i cuiners i empresaris hi van a comprar i vendre producte | Propera destinació, Fòrum Gastronòmic Barcelona, el 2016
La fira comptarà amb 17.000 metres quadrats d'expositors, un 10% més que l'any passat | Joan, Josep i Jordi Roca, Carlo Petrini, Regis Marcon, Sergio i Javier Torres i Jordi Cruz, alguns dels noms destacats d'aquesta edició
L'organització, que ja ha lligat l'edició del 2013 a Girona, vol assolir volada mundial i per això reclama que es tracti el Fòrum com altres «fires estatals».