Gastronomia
23/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
12/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
05/03/2020
Fòrum Gastronòmic S.L. ha venut la marca comercial a la firma gironina, però mantindrà les edicions a la Corunya i a Barcelona
25/02/2020
Xavier Borràs
Junt amb Javier Olleros, xef gallec de Culler de Pau, són els únics cuiners de l'Estat a aconseguir aquesta distinció
14/02/2020
Xavier Borràs
De divendres a diumenge la capital de la Garrotxa viu amb l'Olotx2! la vuitena edició d'aquesta campanya turística, on es paga per un i es gaudeix per dos en estades, àpats i un munt d'activitats
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
11/01/2020
El projecte l'encapçalarà el sommelier d'El Celler, Joan Roca, i evoca l'essència de la immigració andalusa dels anys 70
03/01/2020
Xavier Borràs
L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, la de Comerciants d’Olot, els placers de Mercat i Turisme Garrotxa sumen esforços amb l’Ajuntament per tirar endavant la campanya, que es reformularà de cara a 2021
09/12/2019
Osona.com
Marta Madrenas participa en una de les escenes de "L'assalt d'Altarriba"
21/11/2019
Sergi Ambudio
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
30/10/2019
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
22/10/2019
La mostra arrencarà el dimecres 23 d'octubre amb el sopar degustació
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
21/11/2018
Arnau Urgell i Vidal
L'èxit de públic se suma als nombrosos contactes comercials de les 250 empreses participants
20/11/2018
Arnau Urgell i Vidal
La cuinera Iolanda Bustos proposa un maridatge molt natural al Fòrum Gastronòmic
20/11/2018
Arnau Urgell i Vidal
El Fòrum Gastronòmic converteix Girona en la capital del sector durant tres dies
19/11/2018
La matinal ha estat protagonitzada per cuineres i a la tarda s’ha celebrat una trobada de dones del nou moviment “Mujeres en Gastronomía”
19/11/2018
La Fleca Pastisseria Padrés s'imposa al concurs celebrat al Fòrum Gastronòmic
26/10/2018
Sortegem 30 entrades dobles per a l'esdeveniment de referència del sector
22/10/2018
Ivan Beas
L'esdeveniment, que se celebrarà del 18 al 20 de novembre a Girona, es manté com la gran referència del sector
12/10/2018
El cicle de debats aborda la conjunció entre comunicació i Internet en diferents àmbits com la música, el feminisme, la gastronomia o els joves
04/10/2018
El cuiner rep la distinció de The Best Chef Awards per segon any consecutiu
23/08/2018
Isaac Muntadas
La Fira de la Galeta se celebrarà els dies 8 i 9 de setembre i comptarà amb un munt d'activitats relacionades amb aquests dolços
28/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
19/03/2018
Aquestes tradicionals postres es feien i es menjaven el dia del pare
16/02/2018
La sisena edició de l'Olotx2 es farà el cap de setmana del 23 al 25 de febrer, amb promocions en estades, àpats i activitats
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
23/11/2017
En una gala celebrada aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, l'ABaC ha fet bons els pronòstics i ha pujat a la primera categoria de la prestigiosa guia
20/11/2017
Recull de les millors imatges de J. M. Gutiérrez
19/11/2017
El Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, ha estat el guanyador del concurs
Pàgina 1 de 0