Cuina
28/05/2020
La reducció de l'aforament i l'elevat cost del servei posen en dubte la rendibilitat dels restaurants amb estrella Michelin, com Lasarte, Disfrutar, Compartir, Cocina Hermanos Torres i el Celler de Can Roca
24/04/2020
Unes postres delicioses per a endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Unes postres ideals per deixar que les preparin els més petits de casa
13/04/2020
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
11/04/2020
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
04/04/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
02/04/2020
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
31/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
25/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
25/02/2020
Xavier Borràs
Junt amb Javier Olleros, xef gallec de Culler de Pau, són els únics cuiners de l'Estat a aconseguir aquesta distinció
25/11/2019
Xavier Borràs
Cal destacar el reforç del producte ecològic, que ha representat un 36% del total dels productors de la fira, un 10% més que en la passada edició
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
El xef català Jordi Cruz aconsegueix cinc brillants amb l'Angle en una edició en què també s'ha guardonat tres nous restaurants catalans
19/11/2019
Amb Occitània com a territori convidat i l’aposta reforçada pel producte ecològic, no hi faltarà la 3a edició del concurs de coques de forner i els premis al millor producte i al millor estand
09/01/2019
A proposta dels departaments d’Agricultura i Salut s’ha aprovat el decret que en regula la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització destinada al consum
22/11/2018
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
20/12/2017
NacióDigital ha analitzat com els comitès de campanya han afrontat el 21-D
23/11/2017
En una gala celebrada aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, l'ABaC ha fet bons els pronòstics i ha pujat a la primera categoria de la prestigiosa guia
17/11/2017
Esteve Plantada
Del 19 al 21 de novembre, Girona torna a convertir-se en un gran referent de la cuina amb la celebració del Fòrum Gastronòmic | "El restaurant del futur serà sostenible o no serà", afirma el director del certamen
11/08/2015
L'Espai Liceu es completarà amb un projecte gastronòmic i cultural vinculat a la cultura catalana
29/05/2015
Londres acull dilluns la gala de la revista "Restaurant" que escull els 50 millors restaurants del planeta
Pàgina 1 de 0