Casassa defensa la gestió sostenible de les instal·lacions esportives

El vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cooperació Municipal i Esports defensa, a la presentació de la Jornada de Gestió i Manteniment d’Instal·lacions Esportives, un model sostenible que permeti a ajuntaments, clubs i entitats esportives, adequar-se a les necessitats del ciutadans.

Redacció
05 de juny del 2009

L’Àrea de Cooperació Municipal i Esports de la Diputació de Girona ha celebrat aquest divendres la Jornada de Gestió i Manteniment d’Instal·lacions Esportives.

La jornada, que ha consistit en diverses ponències i taules rodones, està especialment dirigida a alcaldes, regidors, tècnics d’esports i responsables de clubs esportius. Els temes abordats s’han centrat principalment en el manteniment i en la sostenibilitat dels camps de gespa artificial i dels pavellons poliesportius.

A la presentació, el vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cooperació Municipal i Esports, Narcís Casassa, ha defensat un model sostenible de gestió i manteniment d’instal·lacions esportives que permeti a ajuntaments, clubs i entitats esportives, adequar-se a les necessitats del ciutadans. Casassa ha afirmat que "tan important és construir una instal·lació com saber-la mantenir en òptimes condicions i conèixer les eines per adequar-la a les necessitats del municipi."

La Jornada ha coincidit amb la celebració de la mostra Firaesport, el primer certamen professional de Catalunya dedicat íntegrament a l’esport.