Exhaurides les localitats del concert de Bosé a Cap Roig

Les entrades pel concert del cantant Miguel Bosé, que obrirà el Festival Jardins de Cap Roig el proper cinc de juliol, es van exhaurir dimecres, tres dies després que sortíssin a la venda.

ACN / Redacció
15 de maig del 2009

Les entrades es van posar a la venda aquest dilluns, el mateix dia que el cantant Leonard Cohen les posés a la venda. L'aforament del festival és de 2010 localitats i les entrades d'ambdós es van posar a la venda aquest dilluns. D'aquesta manera, la programació va dirigida a arribar a la major quantitat de públics possible. D'altra banda, les entrades per a la resta de concerts i per a les dues cites de dansa del festival, segueixen a la venda.

La gira de Bosé, 'Papitour' farà escala al Festival Jardins de Cap Roig i aquesta serà l'única actuació que es podrà veure a Catalunya de la seva gira 2009. Miguel Bosé és un dels màxims exponents del pop espanyol dels anys 80 i 90, mentre que Leonard Cohen és la primera figura de la cançó d'autor a nivell mundial amb unes lletres, sempre d'actualitat, que han marcat profundament a diverses generacions.