1 de 10
gastronomia

Una popular gelateria gironina obrirà una nova botiga a Qatar

L'empresa també estrenarà un establiment a Perpinyà i es marca com a objectiu crear-ne cinc més aquest 2023

Primera botiga de la gelateria catalana Gelati Dino a Doha | Cedida a l'ACN per Gelati Dino
per Nació, Barcelona | 27 de març de 2023 a les 11:49 |
La gelateria gironina Gelati Dino obrirà a l'abril dues botigues noves: una serà a Perpinyà i l'altra a Doha (Qatar). Les dues franquícies generaran set llocs de treball. La nova botiga de Doha serà la segona que els gironins obren al país de l'Orient Mitjà. A banda d'aquests dos nous establiments, Gelati Dino té previst obrir cinc locals més aquest 2023. L'empresa vol reforçar la seva presència a Tarragona i Madrid, al mateix temps que s'expandeix a nivell internacional.

Gelati Dino va obrir quatre gelateries al llarg de l'any passat. Algunes d'elles eren a l'Estat i d'altres formen part de la seva expansió internacional. Ara, aquest 2023 volen continuar amb aquesta projecció, i per això volen obrir set establiments nous. Dos d'ells ho faran el pròxim mes d'abril. L'objectiu d'aquest segon establiment a Qatar és reforçar el posicionament dins del mercat asiàtic.


L’empresa empordanesa s’ha fixat com a objectiu obrir cinc gelateries més durant aquest 2023 i està desenvolupant projectes a Madrid i a la demarcació de Tarragona, tot i que també està previst inaugurar nous establiments a l’estranger. Els responsables del negoci asseguren que hi ha una tendència a l'alça en el consum de gelats i això els fa encarar el futur amb optimisme.

Fundada el 1978, Gelati Dino és l’empresa de gelats artesans més gran de l'Estat, superant els dos centenars de treballadors que es reparteixen entre la central d’Empuriabrava i més d’una trentena d’establiments repartits per tot el món. El seu gruix de botigues s’ubica arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona, Barcelona i Madrid, encara que també se’n troben a Torremolinos (Màlaga), Saragossa o Marràqueix (Marroc). L’empresa produeix 450.000 litres de gelats a l’any i serveix, de mitjana, un gelat cada sis segons.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació