1 de 10
Loteria de Reis

El primer premi de la Loteria de Reis 2023 cau íntegrament a l'Escala

Els afortunats que tenen el número 89603 han guanyat 200.000 euros per cadascun dels bitllets que han comprat

L'administrador de l'Escala on ha caigut el primer premi de la Loteria de Reis. | ACN
per Nació, Barcelona | 6 de gener de 2023 a les 12:22 |
El 89603 és el primer premi de la Loteria de Reis 2023. En un sorteig que s'ha celebrat a les 12:00 del migdia al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat, a Madrid, l'últim gran premi dels sortejos nadalencs ha caigut a les llars dels propietaris d'aquest número. Així s'ha narrat a través dels canals de Radiotelevisió Espanyola (RTVE), RNE i TVE. Ara, però, sense la veu dels nens de Sant Ildefons, que no canten els números en aquest sorteig.
 

Afortunats celebren el primer premi de la Loteria de Reis. Foto: ACN

 

"Estem en xoc, vermells per dins i per fora"

Aquestes han estat les primeres paraules del responsable de l'administració l'Anxova Milionària, de l'Escala, Fèlix Pons, després de repartir 80 MEUR amb la Loteria de Reis: "Estem en estat de xoc. Nerviosos, vermells per dins i per fora". Pons ha assegurat que és el somni de qualsevol administrador i encara no pot creure que li hagi pogut passar a ell: "Estàvem treballant amb la meva germana quan m'ha dit aquest número el tenim i ens hem quedat en blanc". Aquest matí són pocs els afortunats que han passat per l'administració. Un d'ells, Tomàs Ramos, ha explicat a l'ACN que té un dècim i ara farà servir els diners per reformar la casa, comprar-se un cotxe i ajudar la família. Nou de les 40 sèries de la localitat han anat a parar a Figueres, en un establiment del barri del Pastor.

  

Premis de la Loteria de Reis 2023

El sorteig de la Loteria de Reis, coneguda a l'Estat amb el nom de El Niño, posa en joc 19 milions de premis i gairebé 700 milions d'euros. Això sí, només el primer i el segon s'hauran de declarar davant Hisenda. Destaca per ser el darrer sorteig de loteries de les festes de Nadal, pel qual és on els jugadors dipositen les últimes esperances.Aquests són els principals premis:
  • Primer premi: 200.000 euros per dècim.
  • Segon premi: 75.000 euros per dècim.
  • Tercer premi: 25.000 euros per dècim
  • Extracció de 4 números: 350 euros per dècim.
  • Extracció de 3 números: 100 euros per dècim.
  • Extracció de 2 números: 40 euros per dècim.


 
També hauries de llegir
Fa 3 setmanes

Tots els números premiats a la Loteria de Reis

Participació