1 de 10
Emprenedoria

Tret de sortida al programa Impulsa-Digital, liderat per les Cambres de Terrassa i Girona

25 emprenedors i emprenedores seleccionats per ambdues cambres rebran una formació integral per posar en marxa el seu negoci o projecte emprenedor de base digital

Els 25 emprenedors del programa Impulsa-Digital, durant la primera sessió | Cambra de Terrassa
per Marina Torras, Terrassa, Catalunya | 24 d'octubre de 2022 a les 12:35 |
La Cambra de Terrassa i la Cambra de Girona han posat en marxa el Programa Impulsa – Digital, de formació i mentoria per a persones emprenedores, subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. En aquest programa hi participen un total de 25 emprenedors i emprenedores seleccionats per les dues cambres, que reben una formació integral sobre diferents aspectes d’interès per posar en marxa el seu negoci/projecte emprenedor de base digital.

El tret de sortida del Programa Impulsa – Digital va tenir lloc amb una tancada durant el primer cap de setmana d’octubre a una masia de Sant Hilari Sacalm, on els equips professionals de les Cambres de Terrassa i Girona varen aportar eines a aquests emprenedors i emprenedores per assolir l’èxit en els seus projectes en fase inicial.


Aquesta ha estat la primera d’un total de 18 sessions, que es desenvolupen durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Anna Pajaron, responsable de projectes internacionals de la Cambra de Terrassa i que participa al projecte, ha fet una valoració positiva de l’inici d’Impulsa Digital: "25 emprenedors han pogut conèixer i aprofundir amb el seu model de negoci i el dels altres, fer networking i passar-ho molt bé". 


Impulsa Digital és un programa de preacceleració que orienta els emprenedors i emprenedores al creixement mitjançant l’aplicació de la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci digitals, a través d’una metodologia que inclou formació, mentoria i activitats de networking. L’objectiu és que els projectes es puguin fer realitat i tinguin èxit a l’hora d’entrar al mercat, amb una del model de negoci previst i establint sinèrgies amb d’altres projectes emprenedors.


Impuls en l’adaptació i complementació dels serveis d’emprenedoria de la Cambra de Terrassa


La participació a Impulsa Digital forma part de la voluntat de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa de donar un impuls en l’oferta de serveis dedicats a l’emprenedoria i la consolidació de noves empreses. En aquest sentit, l’entitat ho prioritza com un dels eixos estratègics, ja que és cabdal per al futur del teixit empresarial de la demarcació de la Cambra.

Anna Pajaron ha remarcat aquesta voluntat de la Cambra d’ampliar els serveis dirigits a emprenedors i emprenedores: "La Cambra de Terrassa està iniciant una nova trajectòria, amb la qual estem ampliant molt en tots els serveis d'emprenedoria per poder donar servei a tots els nous emprenedors, des dels que tenen un perfil més social fins als que tenen un perfil més tecnològic i digital. Volem que hi hagi relleu generacional on noves empreses puguin crear nous llocs de treball a la nostra demarcació". 
 
Participació