1 de 10
Successos

Denuncien un home a Begur per pescar dins una reserva natural i no tenir llicència federativa

Els Mossos el van trobar amagat darrere unes roques amb un fusell de pesca que ha quedat requisat

Pesca en una reserva natural a Begur | ACN
per NacióGirona, Begur, Catalunya | 23 d'octubre de 2022 a les 14:52 |
Els Mossos d'Esquadra, en coordinació amb la Policia Local de Begur (Baix Empordà), han denunciat un home per fer pesca subaquàtica dins la reserva natural de Ses Negres al municipi i per no tenir llicència federativa.

El van enxampar amagant-se darrere unes roques, submergit dins l'aigua amb un tub de respiració i sense dur cap boia identificativa. Després de requerir-li diverses vegades que sortís de l'aigua, els agents es van posar l'equipació aquàtica per treure'l a la força. Va ser en aquest moment, quan relaten que l'home es va entregar. No havia efectuat cap pesca, però duia un fusell. L'arma va ser requisada i el pescador va ser traslladat a la platja, on se li va interposar la denúncia.


La Policia Local havia estat fent seguiment de la cerca des de terra, encerclant l'individu -que és veí de la comarca- per impedir que s'escapés. Els agents han pogut detectar el cas gràcies a la col·laboració ciutadana després de rebre una trucada al telèfon d'emergències alertant d'aquesta pràctica il·legal. A hores d'ara, falta determinar quin tipus de sanció se li aplica per aquests fets.

 
Participació