1 de 10
INFRAESTRUCTURES

L'Estat promet invertir més de 1.000 milions per millorar l'AP-7 i l'AP-2

Segons la ministra de Transports, les obres permetran als usuaris estalviar 750 milions d'euros i 6,3 milions d'hores d'espera en cues cada any

Cues a l'AP-7 | ACN
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 29 de juliol de 2022 a les 14:01 |
El govern espanyol invertirà 1.050 milions d'euros durant els pròxims set anys per ampliar l'AP-7 i l'AP-2 i millorar la seva seguretat i fluïdesa. Així ho ha anunciat la ministra de Transports, Raquel Sánchez, en una roda de premsa a la seu de l'executiu espanyol a Catalunya en què l'han acompanyat la delegada del govern espanyol, Maria Eugènia Gay, i el secretari general d'Infraestructures del ministeri, Xavier Flores.

Tant l'AP-7 com l'AP-2 són de titularitat estatal i, d'aquí poc, farà un any que van aixecar els peatges. Sobre el conjunt d'obres programades en elles, Sánchez ha detallat que permetran als usuaris estalviar 750 milions d'euros i 6,3 milions d'hores d'espera en cues cada any.


Les actuacions suposaran l'obertura de 42 processos de licitació sobre un total de 224 quilòmetres i se centraran en la millora i construcció de nous enllaços, l'augment de la capacitat i funcionalitat de les vies, així com en actuacions complementàries. Es preveu que durin entre cinc i set anys.

 

Participació