rua del girona

Ensurt a la rua del Girona: els jugadors salven la fotògrafa de caure daltabaix de l'autobús

Nuri Margui, encarregada oficial de les imatges del club, es va colpejar amb uns arbres que la van fer desestabilitzar-se

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 22 de juny de 2022 a les 13:32 |
La rua pels carrers de Girona | ACN
Fort ensurt durant la celebració de l'ascens a Primera Divisió del Girona. En un moment del recorregut de l'autobús de l'equip, que era descapotable, els membres del primer equip van topar amb un conjunt de branques baixes d'un arbre que hi havia en el camí cap a l'ajuntament.

La mala sort va fer que la fotògrafa oficial de l'equip, Nuri Margui, que estava despistada i realitzant unes imatges, fos colpejada per les branques i caigués enrere. Tal com es pot veure en diversos vídeos dels aficionats gironins, la fotògrafa va caure d'esquenes per la part de darrere de l'autobús, precipitant-se daltabaix.

  Diversos jugadors del primer equip van córrer a ajudar-la, ja que ella només s'aguantava de la barana posterior de l'autobús amb les cames. Arnau Martínez, Gabri i Ramon Terrats van agafar-la d'una cama perquè no es precipités i van ajudar-la a tornar a posar els dos peus a la part descapotable de l'autobús.

Un vehicle dels Mossos que seguia la comitiva va córrer a posar-se just darrere per intentar amortir el cop, en el cas que ella caigués. Per sort, no es va haver de lamentar cap incident i tot va quedar en un ensurt.


Altres notícies que et poden interessar
 

Participació