​Aigües de Sant Aniol es llança als productes cosmètics

El Pur115 és el primer producte fet a base d'aigua volcànica mineral natural

Detall del nou producte d'Aigües de Sant Aniol
Detall del nou producte d'Aigües de Sant Aniol | ACN
Redacció
31 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:07h
L'empresa d'aigua de Sant Aniol ha obert una nova línia de productes en aquest cas de cosmètica amb un pot d'aigua micel·lar que ajuda a hidratar la pell i eliminar la brutícia que s'hi acumula. El nou producte es diu Pur115 perquè l'aigua de base s'agafa a 115 metres de profunditat, una aigua filtrada per roca volcànica durant més de 60 anys. El nou producte de Sant Aniol és l'únic que està elaborat amb aigua mineral natural i posteriorment hi afegeixen extracte de cogombre per les qualitats calmants i antiinflamatòries que té. Les micel·les tenen la particularitat de connectar amb l'aigua i amb el greix i això fa que el producte pugui aplicar-se a zones delicades com l'entorn dels ulls sense problemes.

Aigües de Sant Aniol tenia fins ara ampolles d'aigua volcànica a la venda en diferents formats. S'havia especialitzat en el sector gurmet per les elevades propietats que li donen el fet de ser una aigua volcànica i està molt ben valorada per diferents cuiners d'alta gastronomia. Ara, l'empresa ha decidit obrir-se a nous mercats i estrena el producte cosmètic. 

Des de Sant Aniol remarquen que Pur115 no té substàncies químiques, ni sulfats o silicones derivades del petroli ni fragàncies amb al·lèrgens. L'objectiu de la marca és fer un producte el més natural possible.