​Més de 800 furgonetes Volkswagen al cor de la Costa Brava

La concentració festiva es reprèn després de dos anys d'absència al càmping La Ballena Alegre

Torna la concentració de furgos Volkswagen a La Ballena Alegre.
Torna la concentració de furgos Volkswagen a La Ballena Alegre. | José Manuel Gutiérrez.
NacióGirona
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:44h
Després de dos anys d'absència obligada torna The Originals Fest al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. La icònica concentració, que arriba a la 18a edició, espera rebre 800 furgonetes Volkswagen al cor de la Costa Brava. Del 27 al 29 de maig s'aplegaran des de la clàssica T1 fins a la nova Bullit 100% elèctrica

Des de l'any 2004 se celebra al Càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre la concentració de “furgos” clàssiques més gran de l'Estat amb la col·laboració de Volkswagen Vehicles Comercials. Tres dies i dues nits on els amants de les furgonetes de la marca VW s'apleguen en llarg cap de setmana ple d'activitats i exposicions.


Volkswagen Vehicles Comercials mostrarà en exclusiva als seus fans la variant de passatgers i la versió comercial dels nous models de la família ID. També comptarà amb la reinterpretació elèctrica d'un dels models més emblemàtics de la història de l'automòbil: el Bulli. A més, els assistents podran conèixer exclusivament els nous models 100% elèctrics de la marca, l'ID. Buzz i l'ID. Buzz Cargo.
 

La FurgoVolkswagen aplegarà 800 furgonetes a La Ballena Alegre. Foto: La Ballena Alegre


És imprescindible fer la reserva a l'esdeveniment a la web de The Originals Fest per obtenir els regals i les sorpreses que l'organització hagi preparat per a l'ocasió. Els visitants, a més, podran passejar-se per un gran aparador de furgonetes a l'aire lliure.

NacióDigital, amb la col·laboració de La Ballena Alegre, va sortejar una inscripció al festival entre la seva audiència.