salut

L'Hospital de Campdevànol amplia les restriccions de visites per precaució

El centre estén la prohibició de presència de familiars a la primera planta A per un brot del coronavirus

per NacióGirona, Ripoll, Catalunya | 11 de maig de 2022 a les 11:58 |
L'Hospital de Campdevànol, en una foto d'arxiu. | ACN.
L'Hospital de Campdevànol, el centre de referència al Ripollès, ha ampliat les restriccions a les visites. Si a principis de la setmana passada es va prohibir la presència de familiars a la planta 2 per un brot de Covid-19, que va afectar 12 persones, ara la mesura s'ha estès a la primera planta B, amb pacients de llarga estada, normalment gent gran. Per altra banda, a la segona planta hi ha malalts amb diferents patologies, com ara fractures de fèmur o problemes digestius i respiratoris. " 
 

La primera planta A i les consultes externes funcionen amb normalitat i les visites hi estan permeses.  

Les dades de la Covid a la comarca han tornat a augmentar en els últims dies. Així, el risc de rebrot s'ha enfilat fins als 525 punts i l'Rt, a l'1,56.


El desembre del 2020 aquest centre hospitalari va patir un brot de Covid-19 amb una trentena de pacients i també professionals sanitaris positius. Per revertir la situació, es van deixar d'acceptar ingressos de pacients amb altres malalties, que van ser derivats a l'hospital d'Olot i a altres centres de referència. El 4 de gener, un mes després de l'inici del brot, el centre va aixecar la mesura.

 

Participació