1 de 10
Itineraris

Es publica «Finestres. Caminades per la contrada de Mieres»

L'obra, editada per l'Ajuntament, és fruit d'una proposta dels Amics de la Serra de Finestres que va resultar aprovada en els pressupostos participatius de 2022-2023

Una de les pàgines del llibre «Finestres. Caminades per la contrada de Mieres». | @ajmieres.
per NacióGirona, Mieres, Catalunya | 28 d'abril de 2022 a les 12:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La passada diada de Sant Jordi es va presentar al Pavelló de Mieres el magnífic llibre, recentment editat en paper per l'Ajuntament, Finestres, caminades per la contrada de Mieres, obra de dos veïns del municipi, amb text de Joan Pontacq (que malauradament va traspassar just acabat el llibre) i fotos de Pep Mata.

Ambdós han fet una feina extraordinària que romandrà per sempre com la guia de referència de Finestres, tant pel que fa als itineraris per a caminar, com per a l'estudi de la toponímia, la riquesa de la vida que fa uns anys era i transitava per aquests verals, i per les excel·lents fotografies dels indrets més característics.


L'edició ha estat fruit d'una proposta dels Amics de la Serra de Finestres que va resultar aprovada en els pressupostos participatius de 2022-2023. Per tant, cada casa de Mieres en té reservat un exemplar de manera gratuïta. Si no vau poder anar a la presentació, podeu recollir el llibre a l'Ajuntament en hores d'oficina. Tanmateix, també us el podeu descarregar en format digital.
 

La coberta del llibre, que també es pot descarregar en format digital. Foto: @ajmieres.

 

Participació