Mor atropellat a l'AP-7 quan fugia dels Mossos per haver robat en un camió

La víctima tenia un còmplice que ha aconseguit fugir corrents tot creuant-ne la mitjana

Una ambulància del SEM, en una foto d'arxiu.
Una ambulància del SEM, en una foto d'arxiu. | Adrià Costa.
NacióGirona
01 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:43h
Un home ha mort atropellat a l'AP-7 a Bàscara (Alt Empordà) a primera hora d'aquest divendres mentre fugia després de ser enxampat quan robava en un camió en una àrea de servei.

Els Mossos d'Esquadra han estat alertats cap a un quart de set del matí per un camioner que havia vist dos individus intentant robar en un camió a l'Àrea de Servei de l'Empordà, a Garrigàs. Els dos homes han intentat fugir amb una furgoneta, els Mossos els han seguit per l'AP-7 i a l'altura del kilòmetre 40,5 han aturat el vehicle i han baixat per intentar fugir corrents. Un d'ells ho ha aconseguit, tot creuant-ne la mitjana, però l'altre ha mort atropellat per un camió.

Els dos lladres havien fugit amb una furgoneta, que seria robada, i han sortit per la sortida 6. Després de circular un tros en contra direcció, haurien tornat a entrar a l'autopista en sentit sud, per bé que en el sentit correcte de la marxa. La persona que ha mort tindria entre 25 i 30 anys.

Els Mossos han obert una investigació per a esclarir els fets. Arran de la incidència s'han activat diverses patrulles del cos policial i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre ha obligat a deixar només un carril obert en sentit França. La circulació s'ha normalitzat cap a un quart de nou del matí.

Amb aquesta víctima ja són 33 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa de carreteres interurbanes.