El bisbe de Girona, ingressat en una clínica per salut «una mica delicada»

Francesc Pardo comunica que té una llaga d'estómac i remarca que assumeix les funcions a la diòcesi "de la millor manera possible"

NacióDigital
14 de febrer del 2022
Actualitzat a les 15:23h
Francesc Pardo, bisbe de Girona.
Francesc Pardo, bisbe de Girona. | ACN.
El bisbe de Girona ha comunicat als feligresos que està ingressat en una clínica, en els darrers dies, el seu estat de salut "ha entrat en una situació una mica delicada". A la nota enviada als diocesans, explica que té una llaga d'estómac que li ha produït una pèrdua de sang i que necessita repòs per curar-se.

"Tot i el sofriment que també pateixo pel pinçament de l'esquena, segueixo la situació de la diòcesi de la millora manera possible", ha dit. El bisbe explica que el metge recomana "calma i temps" per veure si la llaga deixa de sagnar "de manera natural i amb les mesures pal·liatives adients".

El bisbe demana als feligresos que preguin per la seva recuperació i la de tots els malalts. "De moment estic ingressat en una clínica per poder estar més controlat i atès adequadament", exposa Francesc Pardo que es compromet a comunicar personalment o a través del vicari general qualsevol canvi que es produeixi en el seu estat de salut.