El català que s'enfrontarà a la selecció espanyola a Barcelona

El seu pare és batlle de Caldes de Malavella, però Ivan Balliu representa els colors d'Albània

La selecció espanyola s'enfrontarà a Albània el 26 de març a Cornellà.
La selecció espanyola s'enfrontarà a Albània el 26 de març a Cornellà. | @SeFutbol.
NacióGirona
18 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:55h
La selecció espanyola tornarà a disputar un partit a Catalunya 18 anys després de l'última vegada. Serà el 26 de març, en un amistós contra Albània que tindrà lloc al RCDE Stadium de Cornellà de Llobregat, on habitualment juga l'Espanyol.

A la selecció balcànica hi juga Ivan Balliu, un futbolista nascut a Caldes de Malavella (Selva), on el seu pare, Salvador Balliu, és batlle per Junts per Caldes des de 2011. El jugador, actualment a les files del Rayo Vallecano, es va formar a les categories inferiors del Barça, i ha jugat a l'Almeria, a l'Arouca portuguès i al Metz francès.

La seva implicació amb la selecció albanesa es remunta al 2017, quan Balliu jugava a França. El seu cognom d'origen albanès i el seu bon rendiment van provocar l'interès de la federació de futbol del país, tot i que el català mai no havia visitat Albània.

Ara, després de debutar a primera divisió aquesta temporada amb l'equip de Vallecas, Balliu ha tornat a ser convocat per a un combinat que ja ha defensat en tres ocasions.